Om oss

Selskapet ble etablert i 1962 og har i dag over 26 ansatte.

Siden 1962

Selskapet Murmester Haldor Meling AS, tidligere Murmester H. Meling, ble etablert i 1962 og har vært i kontinuerlig drift siden.

Daglig ledelse av selskapet fra etablering til 1.1.2000 har vært ivaretatt av Haldor Meling. Fra samme dato er daglig ledelse overtatt av Hans Kristian Meling.

Selskapet har for tiden 26 ansatte , som inkluderer mesterbrev, svenner , lærlinger og sivilingeniør.

logo-tools
ansatte Murmester Meling

Selskapet har kommunale rammeavtaler med Stavanger, Sandnes, Randaberg og Sola kommune. Vi har også rammeavtaler med Helse Vest og Rogaland Fylkeskommune. Dette gjelder for ettersyn, vedlikehold, reparasjon, restaurering og oppgradering av kommunale byggverk.

Selskapet har også gjennomført større restaureringsarbeider på verneverdige og kulturhistoriske byggverk som Stavanger domkirke, Hesby - og Sørbø middelalderkirker.

All drift er underlagt etablerte og implementerte Kvalitetssikrings- og Intern- kontrollsystem. Sistnevnte også underlagt kontroll og bistand ved Forebygg Skade AS.

Byggrestaurering AS

Byggrestaurering AS er vårt datterselskap på østlandet. Gamle bygninger er en viktig del av vår kulturarv og Byggrestaurering AS påtar seg større restaureringsarbeider på verneverdige og historiske byggverk.